Έρωτας Χωρίς Αύριο Υπόθεση:
Βρισκόμαστε στο 1962. Η νέα γενιά επαναστατεί κόντρα στο κατεστημένο. Ο ακτιβιστής της ειρήνης Έικ Σκάλοε γνωρίζει την Ίμπεν και την ερωτεύεται τρελά, αλλά η Ίμπεν αρνείται να δεσμευτεί μ’ έναν και μόνο άνδρα. Ο Έικ, προσπαθώντας απεγνωσμένα να την κατακτήσει, μεταμορφώνεται από ποιητή σε συγγραφέα, νομάδα, ναρκομανή και τελικά τραγουδιστή στο ροκ συγκρότημα Steppeulvene, που έμελλε να μείνει στην ιστορία.

[Έξοδος:  21/4/2016]

 

 

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ON THE ROAD AGAIN!
AΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΑΝΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΟΛΕ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΜΑΝΤΣΕΝ («ΜΕΡΕΣ ΘΥΜΟΥ»)

Η AMA FILMS ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΜΟΙΡΑΙΟ, ΑΛΗΘΙΝΟ LOVE STORY ΠΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΡΟΝΤΟ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Βρισκόμαστε στο 1962. Σε όλη την Ευρώπη υπάρχει μια νέα γενιά ανθρώπων με έντονο το αίσθημα της ανησυχίας, που προχωράει χωρίς σαφή κατεύθυνση... Μια διαδήλωση για τα πυρηνικά στην Κοπεγχάγη καταλήγει τον 19χρονο Έικ στη φυλακή, όπου συναντά την όμορφη 17χρονη Ίμπεν. Την ερωτεύεται με την πρώτη ματιά.

Ο Έικ και η Ίμπεν μένουν σε ένα ρομαντικό εξοχικό σπίτι με κήπο, όπου ξοδεύουν τις ημέρες τους γράφοντας ποίηση. Αλλά η Ίμπεν αρνείται να δεσμευτεί με έναν μόνο άντρα, και έτσι ο ζηλιάρης Έικ πρέπει να διεκδικεί συνεχώς την αγάπη της ανταγωνιζόμενος άλλους άντρες.

Ο Έικ και η Ίμπεν ξεκινούν ένα ταξίδι, ως άλλοι νομάδες, σε αναζήτηση νέων περιπετειών σε ξένες χώρες, έχοντας την αίσθηση ότι ο κόσμος είναι τώρα δικός τους. Από τη Δανία στο Παρίσι και στην Ισπανία, τελικά φτάνουν στην Αθήνα μέσω των ερήμων της Βόρειας Αφρικής, όπου οι νεαροί εραστές ενώνονται με μπήτνικς από όλη την Ευρώπη, κάνοντας… κάμπινγκ σε μια ταράτσα στην Πλάκα. Εκεί, ο χαρισματικός Κρίστιαν εισάγει τον Έικ στον κόσμο του χασίς και των ψυχεδελικών ναρκωτικών. Νέες πόρτες ανοίγονται σε άλλες διαστάσεις γι' αυτούς.

Αλλά η ανέμελη και ανεξέλεγκτη χρήση ναρκωτικών οδηγούν στη σκληρή πραγματικότητα της τοξικομανίας. Ο Έικ και η Ίμπεν πρέπει να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Σε ένα ταξίδι του Έικ στη Βαγδάτη, αναρωτιέται αν υπάρχει μέλλον με την Ίμπεν. Έτσι αποφασίζει να πειθαρχήσει, να «καθαρίσει» από τα ναρκωτικά και την ίδια στιγμή εντάσσεται σε μια ομάδα καλλιτεχνών.

Σε μια τολμηρή προσπάθεια για να κερδίσει πίσω την Ίμπεν, ο Έικ αποφασίζει να φτιάξει μια μουσική μπάντα. Οι Steppeulvene γίνεται το πρώτο ροκ συγκρότημα της Δανίας, γνωστό για τη χρήση ναρκωτικών αλλά και το κορυφαίο άλμπουμ «HIP», γεμάτο με ποιητικές δηλώσεις αγάπης του «Itsi Bitsi», το ψευδώνυμο του Έικ για την Ίμπεν. Αλλά ο Έικ απογοητεύεται και φεύγει για ένα ταξίδι ενδοσκόπησης στο Νεπάλ.

Τίποτα δεν δείχνει, ότι τα πράγματα είναι όπως τα είχε ονειρευτεί...

 


Κινηματογράφος ΑΣΤΥ